Skip links
  1. Skip to language chooser
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content

Besparing van brandstof en optimaal onderhoud

Denk groen en beheer slim via onze CANbus-module! Hiermee heeft u namelijk een precies beeld van het brandstofverbruik, de rijstijl en de status met betrekking tot de onderhoudsplanning!

Plan tot in de puntjes…

… dankzij onze planning-module! Deze laat logistieke ondernemingen toe optimale planningen te maken, rekening houdend met zowel personeel, lading als machine. Kortom: een onmisbaar software programma voor elk topbedrijf!

Rit- en kilometerregistratie

Onze systemen zorgen voor een accurate en betrouwbare rit- en dus ook kilometerregistratie van al uw voertuigen, waar ze zich ook bevinden. Alle vormen van mobiliteit zijn meetbaar: zakelijk, privé en woon-werkverkeer en dit volledig conform de fiscale vereisten! Dankzij GPS-Buddy kenen uw medewerkers geen geheimen meer op de weg!

Zomeractie! Inruilpremie op Track & Trace systemen

In de maanden juni, juli en augustus krijgt u van ons een scherpe inruilpremie voor uw bestaande Track & Trace systemen bij aanschaf van de nieuwste XL units. Bovendien krijgt u iedere tweede inbouw gratis!
klik hier

Eenvoudige tachograaf download

Met onze digitale tachograaf koppeling kan u op eenvoudige wijze alle geregistreerde gegevens van de tachograaf uitlezen en verwerken naar uw eigen dataomgeving, dit uiteraard geheel volgens de wettelijke vereisten!

Fleetmanagement oplossingen

In één oogopslag heeft u een volledig overzicht van al uw voertuigen en werkmaterieel. Superviseren, traceren, communiceren, navigeren, identificeren, monitoren en ga zo maar verder: werkelijk alles is mogelijk!

Temperatuurbeheer laadruimte

Door middel van de GPS-Buddy temperatuursensoren kan u op feilloze en constante wijze de temperatuur in uw laadruimtes bewaken en registeren. De gegevens worden vastgelegd in heldere verslaggevingen, dit volledig volgens de HACCP- normen.

Realtime tracking systeem

Via GPS-Buddy kan u wanneer u maar wilt de locatie van uw voertuigen achterhalen. Opleggers, containers, vrachtwagen, noem maar op: u kan ze allemaal traceren via betrouwbare up-to-date gegevens.

Track en Trace oplossingen

U wilt uw ‘vloot’ op een eenvoudige manier zo optimaal en veilig mogelijk managen? Onze vooruitstrevende en hoogwaardige producten en diensten leveren u met één druk op de knop een schat aan informatie op. Een aantoonbaar kostenbesparende managementtool die daarnaast zorg draagt voor een verhoogde veiligheid van uw mensen en eigendommen ‘op de weg’.

Bekijk alle fleetmanagement oplossingen »

Alles in eigen beheer

Kiest u voor onze producten en diensten, dan hoeft u zich alvast geen zorgen te maken over de installatie en integratie ervan in uw bedrijf. GPS-Buddy staat namelijk in voor het gehele proces van begin tot einde en garandeert u een smetteloos verloop dankzij onze vakbekwame ICT-medewerkers. U kan ook steeds dienst doen op onze meertalige support- en helpdesk-afdeling, die u bijstaat waar en wanneer nodig. GPS-Buddy streeft immers naar uw tevredenheid en naar een langdurige professionele samenwerking met u als klant!

Meer over GPS-Buddy corporate »

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ook GPS-Buddy probeert zijn steentje bij te dragen aan een groene en duurzame samenleving! We streven steeds naar een zo milieuvriendelijke oplossing, zodat uw brandstofverbruik wordt gereduceerd en de CO2-uitstoot verminderd. Een groene maatschappij gaat gepaard met groener rijden en ook hiervoor bieden wij u via een hiervoor speciaal ontworpen programma de kans om een duurzame samenwerking aan te gaan met het oog op een gezondere en betere leefomgeving.

Ontdek ons MVO duurzaamheidsprogramma »

 

Knokke Bovi VDL vanek Gravo Play Bouwend Nederland Saan

Ondernemer aan het woord

Rob Hillebrink, Financieel manager bij Thunnissen Onderhoud
Als medewerker aan de praktijktest van een zevental systemen, zal je als bouwondernemer wel een paar controlepunten hanteren. Waar heb je precies op gelet tijdens deze test?

Bij dergelijke test is het hoofdzaak te kijken naar de mogelijkheden die de systemen in kwestie te bieden hebben. Het is namelijk zo dat niet alle systemen niet even adequaat zijn in de dagelijkse bouwpraktijk. Lees verder »