TRANSPORT & LOGISTIEK
GRIP OP VOERTUIGEN, LADINGEN EN TAKEN

Voldoen aan klantenwensen. Verwachtingen overtreffen. Processen optimaliseren. Alleen met nauwkeurige en up-to-date informatie over de zending is dat mogelijk. Efficiënte communicatie tussen kantoor en chauffeur is daarbij vanzelfsprekend.

INZICHT EN CONTROLE

Grip betekent real-time inzicht hebben in je beschikbare wagenpark en opdrachten om taken adequaat te plannen en waar nodig bij te sturen. Evenals inzicht hebben in de actuele verkeerssituatie of vervoerscondities, zoals kerntemperatuur tijdens het vervoer en bij levering. Overzicht hebben om processen, bijvoorbeeld het registreren van emballage door chauffeurs of het ontvangen van een digitale handtekening voor ontvangst, te versnellen.

MONITOREN. PLANNEN. COMMUNICEREN

Controle hebben door de tachograafgegevens op afstand te kunnen downloaden of uren te registreren om te voldoen aan wet- en regelgeving. Efficiënte uitwisseling van informatie naar verschillende afdelingen realiseren door de juiste koppelingen met andere applicaties, waardoor facturen sneller worden verstuurd en handmatige fouten worden voorkomen. Plus dat je jouw klant goed en tijdig kan informeren. GPS-Buddy geeft je die grip.

“De rapportages helpen onze dienstverlening verhogen.”

Directeur

“We weten niet alleen waar de chauffeurs zijn, ik kan ook het onderhoud vooraf plannen.”

Planner

“Dankzij de tachograafkoppeling is het beheer van de chauffeurspassen en overtredingsbrieven geen zorg meer.”

Fleet manager

peter van setten

Transportbedrijf Peter van Setten optimaliseert planning en service

Om goed inzicht te krijgen in de planning, meer rust te creëren bij de medewerkers en tegelijkertijd het rendement te vergroten, koos het bedrijf voor de oplossingen van GPS-Buddy. De kwaliteit van de systemen, de geboden service en de technische ondersteuning waren daarbij de belangrijkste motivatie.

nieuws