facebook
Vacature

ACCOUNTMANAGER JUNIOR B2B

België

VANWEGE GROEI ZOEKT GPS-BUDDY EEN JUNIOR ACCOUNTMANAGER B2B!
FULLTIME

Je wordt geroemd om je sociale vaardigheden, oprechte interesse en commerciële instelling. Je denkt niet in problemen, maar in oplossingen. Jij begrijpt de wens van de opdrachtgever als geen ander en levert zo een waardevolle bijdrage aan meer up- en cross sell. Het zijn ook precies deze skills waardoor je je in je werk kan onderscheiden van de rest. Als je ook nog eens affiniteit hebt met de technologische sector én je jezelf wil ontwikkelen tot een senior accountmanager, kun je je hart ophalen bij GPS-Buddy.

wat je kunt verwachten

Een dag uit jouw leven

Jouw ochtend start met het versturen van offertes naar potentiële klanten. De conversieratio is nu nog niet naar jouw wens: dit kan beter. Om die te verbeteren, heb jij het initiatief genomen om meer klanten persoonlijk te spreken. Als jij een bestaande klant hebt gebeld die meer diensten wil afnemen, voel jij je trots. ’s Middags heb je overleg met jouw collega’s van productontwikkeling, sales en marketing. Hierdoor ben jij precies op de hoogte van wat er speelt, welke nieuwe diensten of verbeteringen er aan komen en hoe je daarmee je klanten kan verrassen. Terwijl je je bedenkt dat die ontwikkelingen vast invloed hebben op de conversieratio, belt een klant naar wie je een offerte hebt gestuurd: ze willen met GPS Buddy in zee. Met een tevreden gevoel sluit je jouw dag af!

over GPS-buddy

GPS-Buddy is pionier op het gebied van Fleet & Asset Management-oplossingen, opgericht in 2003 en uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Met een team van zo'n 50 mensen en daar omheen een flexibele schil van professionals, bedienen we ruim 2.000 bedrijven in Transport & Logistiek, Bouw & Infra en Installatie. Bij elkaar zijn nu meer dan 52.000 voertuigen en assets uitgerust met onze systemen en met jouw hulp gaan dat er nog veel meer worden. Wij ontwikkelen alle hardware, firmware en software in eigen huis. De implementatie doen we zelf, evenals de onboarding. Dit geeft ons de vrijheid om de meest innovatieve IoT-oplossingen te leveren waar klanten werkelijk behoefte aan hebben. Wij stellen ons ten doel om onze organisatiestructuur met korte en directe lijnen uit te bouwen. Om dit te bereiken willen wij stappen maken als het gaat om de optimalisatie van interne bedrijfsprocessen en streven we naar First Time Right! En dus met elkaar in één keer een klantvraag oplossen.

Zijn wij een match

Wat breng jij? 
 • Je bent sociaal en hebt een goed inlevingsvermogen
 • Je wordt blij als jouw klant blij is         
 • Je schrikt niet van targets                                            
 • Je behoudt altijd het overzicht, ook bij drukte                             
 • Je werkt graag samen
 • Je bent leergierig
 • Jouw mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn uitstekend
 • Je beschikt minimaal over een HBO- werk- en denkniveau
 •  Je hebt een commerciële instelling
WHAT'S IN IT WHAT'S IN IT FOR YOU?

Behalve uitdagend werk binnen een omgeving waar jouw initiatief op prijs wordt gesteld, bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, dat bestaat uit onder andere:

 • Een passend salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Variabele beloning.
 • Gezamenlijke lunch (als je dat leuk vindt).
 • Bedrijfsfitness en team-bootcamp.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijk.

JOIN OUR TEAM!

Wij werken hard, met veel plezier en als een team. En dat gaat juist zo goed, omdat we ook weten wanneer het tijd is voor ontspanning. Er is mogelijkheid om met elkaar gezamenlijk te lunchen, borrelen en te sporten. Dit doen we op ons gezellige kantoor en kijken uit naar de oplevering van onze nieuwe werkplek - op steenworp afstand. Ben jij er de volgende keer bij? Lees hier meer informatie over onze organisatie.

DE SOLLICITATIEPROCEDURE

BEN JE ENTHOUSIAST? SOLLICITEER DAN METEEN!EEN HEADER HEADING

Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij jouw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij je ten sterkste aan direct via de sollicitatielink op deze pagina te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen. Door het versturen van het sollicitatieformulier geef je GPS-Buddy toestemming om jouw persoonlijke gegevens 180 dagen te bewaren vanwege mogelijke passende vacatures.