facebook
Vacature

Accountmanager senior B2B

Nederland  |  Flevoland  |  Almere

Vanwege groei zoekt GPS-Buddy een senior Account Manager B2B!
32-40 uur

Voor de rol van senior accountmanager zijn commercieel denken en handelen, goed kunnen luisteren en nieuwsgierigheid belangrijke voorwaarden. Door jouw eerder opgedane ervaring in de automotive en/of technologie sector heb je een goede basis om mee te draaien met de snelgroeiende techniek. 

Functie­omschrijving

jouw uitdaging

Het belangrijkste doel van een senior accountmanager bij GPS-Buddy is het onderhouden en uitbreiden van een tevreden klantenbestand. Je krijgt gepaste vrijheid om dit naar eigen inzicht te realiseren. Zo kun je bijvoorbeeld een klantpanel inrichten met de grootste klanten van GPS Buddy of bouw je aan een sterke community door inhoudelijke kennissessies te organiseren.

Je onderhoudt goed contact met de product owners in de organisatie, omdat zij over alle informatie beschikken die jij nodig hebt voor jouw klanten. Daarnaast zorgt jouw nieuwsgierigheid ervoor dat je regelmatig je kennis bijspijkert door het bijwonen van een seminar of beurs.

Aan het einde van iedere dag stel je jezelf de vraag of jouw werk van die dag heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van GPS-Buddy.

Over GPS-Buddy

GPS-Buddy is pionier op het gebied van Fleet & Asset Management-oplossingen, opgericht in 2003 en uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Met een team van zo'n 50 mensen en daar omheen een flexibele schil van professionals, bedienen we ruim 2.000 bedrijven in Transport & Logistiek, Bouw & Infra en Installatie. Bij elkaar zijn nu meer dan 52.000 voertuigen en assets uitgerust met onze systemen en met jouw hulp gaan dat er nog veel meer worden. Wij ontwikkelen alle hardware, firmware en software in eigen huis. De implementatie doen we zelf, evenals de onboarding. Dit geeft ons de vrijheid om de meest innovatieve IoT-oplossingen te leveren waar klanten werkelijk behoefte aan hebben. Wij stellen ons ten doel om onze organisatiestructuur met korte en directe lijnen uit te bouwen. Om dit te bereiken willen wij stappen maken als het gaat om de optimalisatie van interne bedrijfsprocessen en streven we naar First Time Right! En dus met elkaar in één keer een klantvraag oplossen.

zijn wij een match

Wat breng jij?
 • Je schrikt niet van targets
 • Je biedt altijd een goede service aan de klant          
 • Je bent helder in je verwachtingen en beloftes
 • Je vindt het leuk om kennis en ervaring te delen        
 • Je hebt minimaal 4-5 jaar ervaring als accountmanager
 • De automotive sector boeit je
 • HBO denk- en werkniveau
What's in it for you?

Behalve uitdagend werk binnen een omgeving waar jouw initiatief op prijs wordt gesteld, bieden wij jou een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, dat bestaat uit onder andere:

 • Een passend salaris (afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Variabele beloning.
 • Gezamenlijke lunch (als je dat leuk vindt).
 • Bedrijfsfitness en team-bootcamp.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijk.

Join our team!

Wij werken hard, met veel plezier en als een team. En dat gaat juist zo goed, omdat we ook weten wanneer het tijd is voor ontspanning. Er is mogelijkheid om met elkaar gezamenlijk te lunchen, borrelen en te sporten. Dit doen we op ons gezellige kantoor met inspirerend Grand Café. Ben jij er de volgende keer bij? Lees hier meer informatie over onze organisatie.

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen!

Om de GDPR-voorschriften te respecteren kunnen wij jouw persoonlijke gegevens niet verwerken zonder toestemming. Daarom raden wij je ten sterkste aan direct via de sollicitatielink op deze pagina te solliciteren. Sollicitaties via e-mail zullen, in het kader hiervan, niet in overweging worden genomen. Door het versturen van het sollicitatieformulier geef je GPS-Buddy toestemming om jouw persoonlijke gegevens 180 dagen te bewaren vanwege mogelijke passende vacatures.