Oplossingen
Grip op voertuigen en materieel
onze pijlers

monitoren. Plannen. communiceren.

Monitoren biedt informatie om activiteiten, mensen en middelen effectief te plannen. Planningen die gebaseerd zijn op exacte data waardoor de huidige situatie en het gewenste resultaat in kaart gebracht worden. De vergaarde data kan op efficiënt gecommuniceerd worden tussen kantoor, chauffeur en de klant.

communiceren

direct schakelen tussen chauffeur, klant & kantoor

UITLEG

MODULAIRE OPBOUW.
PRIJZEN, SAMENWERKING
& WERKWIJZE

Creëer ruimte om processen te optimaliseren en  resources optimaal in te zetten door assets zoals voertuigen, werkmaterieel, gereedschap en organisaties met elkaar te verbinden. Door alle assets te verbinden zijn ze eenvoudig te monitoren, beter te plannen en is de communicatie doelgerichter. Monitoren biedt informatie om activiteiten, mensen en middelen effectief te plannen. Planningen die gebaseerd zijn op exacte data waardoor de huidige situatie en het gewenste resultaat in kaart gebracht worden. De vergaarde data kan op efficiënt gedeeld worden tussen kantoor, chauffeur en de klant.

huuskens

huuskes zet de trend

Met een totaalassortiment van ruim 35.000 artikelen, zowel vers als droge kruidenierswaren en reeds bereide maaltijden, zijn er dagelijks zo’n 80 voertuigen onderweg om onder andere kleine woongemeenschappen, zorginstellingen, tehuizen en ziekenhuizen van producten te voorzien.

timeline