emballage
Emballage-administratie zonder kopzorgen

De administratie van emballage is vaak een hele uitdaging. Het handmatige beheer van de emballagestromen kost tijd en discipline van medewerkers. En zelfs met alle inspanningen zijn er met regelmaat verschillen in de aantallen of raken bonnen zoek. Vaak fungeert de chauffeur als spil in dit arbeidsintensieve proces waarbij losse bonnetjes ingevuld en getekend moeten worden, waarna ze ingeleverd moeten worden op kantoor om het overzicht te maken.

Controle over emballage

Met de emballagemodule worden handmatige acties geautomatiseerd in een mobiele app. Ter plaatse registreert de chauffeur het aantal en het type emballage die gelost en/of geladen zijn. Die informatie wordt centraal opgeslagen en is meteen zichtbaar te maken voor jezelf maar ook voor de klant. Dit betekent ook dat de emballage sneller administratief afgehandeld kan worden

Ik wil meer informatie

foutloze registratie

Foutloze registratie van aantal en type emballage op locatie

gemak

Geen handmatige overzichten meer maken

overzicht

Volledig overzicht waar de emballage is en welke uitwisselingen er zijn geweest

sneller factureren

Sneller facturering/creditering van emballage

bekijk de oplossingen
afspraak maken

peter van setten

Transportbedrijf Peter van Setten optimaliseert planning en service

Om goed inzicht te krijgen in de planning, meer rust te creëren bij de medewerkers en tegelijkertijd het rendement te vergroten, koos het bedrijf voor de oplossingen van GPS-Buddy. De kwaliteit van de systemen, de geboden service en de technische ondersteuning waren daarbij de belangrijkste motivatie.

nieuws