Kilometer- en ritregistratie
Glasheldere kilometer- en ritregistratie

Met de module om de kilometers en ritten te registreren wordt iedere gereden kilometer nauwkeurig genoteerd. Met een persoonlijke identificatiesleutel is het mogelijk om eenvoudig onderscheid te maken tussen zakelijke of privé gereden kilometers en woon-werkverkeer. De geautomatiseerd kilometerregistratie zorgt voor een sluitende loonadministratie, rapportage voor de belastingdienst en brengt volledige transparantie naar jouw klanten en ondersteund zo het facturatieproces.

Keurmerk Ritregistratiesystemen

De belastingdienst stelt strikte eisen aan de registratie en rapportage van rittenregistratiesystemen voor de bijtelling. Zo zijn er richtlijnen voor de manier van registreren, privacy, veiligheid, opslag en continuïteit. Systemen die voldoen aan alle eisen ontvangen het keurmerk dat wordt uitgegeven door Stichting Keurmerk Ritregistratiesystemen. Met de oplossing van GPS-Buddy leg je de kilometerregistratie nauwkeurig vast. Lees meer

Overzicht zakelijke en privé ritten

Bestuurders geven aan of het een zakelijke of privé rit is, de kilometers worden automatisch geregistreerd. In de rapportages is de onderverdeling zichtbaar.

Keurmerk Ritregistratiesystemen gecertificeerd

Correcte kilometerregistratie volgens de richtlijnen van de Belastingdienst.

Vereenvoudigde administratie

De geautomatiseerde registratie van de kilometers is geschikt voor de loonadministratie, facturering en de belastingdienst.

Privacy gewaarborgd

Met een persoonlijke sleutel kan iedere bestuurder de registratie bijhouden, ongeacht het gebruikte voertuig.

bekijk de oplossingen
afspraak maken

nieuws