Tachograafmanagement
Overzicht houden met tachograafmanagement

De Tachograaf Remote Download-oplossing geeft inzicht in de diensttijden, de resterende rij- & rusttijden en de snelheid van vrachtwagens. Allemaal binnen de eigen beheeromgeving. Het volledig geautomatiseerde proces vraagt geen interactie van de chauffeur. Het helpt om boetes te voorkomen, de veiligheid te vergroten en het wagenpark efficiënt in te zetten.

GEAUTOMATISEERDE ANALYSE EN RAPPORTAGE

In het voertuig opgeslagen tachograafdata en data van de chauffeurspassen kunnen 24/7 ingelezen worden, inclusief data van tijdelijke of externe chauffeurs. Het geeft je het inzicht om het maximale uit het wagenpark te halen. Met behulp van de geïntegreerde rapportage- en analysemogelijkheden kunnen chauffeurs met behulp van automatisch gegenereerde overtredingsbrieven gewezen worden op het naleven van de rij- en rusttijdenwetgeving – bijvoorbeeld tijdig pauze nemen - en ze bewust maken van de rijstijl. Dit voorkomt boetes en draagt bij aan besparing van brandstof.  

uitlezen

Uitlezen en archiveren van het massageheugen van de tachograaf en de chauffeurskaart. Ook van tijdelijke of externe chauffeurs

archivering

Voldoe aan de wettelijke archiveringsplicht volgens de geldende Europese rij- en werktijdenregeling (561/06)

verkeersveiligheid

Verhoog de verkeersveiligheid en vermijd boetes

alarmering

Alarmeringen bij het overschrijden van downloadtijden voor chauffeurskaart en digitale tachograaf

bekijk de oplossingen
afspraak maken

peter van setten

Transportbedrijf Peter van Setten optimaliseert planning en service

Om goed inzicht te krijgen in de planning, meer rust te creëren bij de medewerkers en tegelijkertijd het rendement te vergroten, koos het bedrijf voor de oplossingen van GPS-Buddy. De kwaliteit van de systemen, de geboden service en de technische ondersteuning waren daarbij de belangrijkste motivatie.

nieuws