Moving Assets Track & Trace
Capaciteit van mensen, voertuigen en materieel maximaal benutten

Van eenvoudig te plaatsen asset trackers die weinig energie vragen en bij uitstek geschikt zijn voor het beheer van klein materieel tot aan volledig geïntegreerde systemen die met geavanceerde modulaire add-ons ware fleet management-oplossingen  worden. Met de asset-volgoplossingen van GPS-Buddy monitor je online alle bedrijfsmiddelen, ook die zonder eigen stroomvoorziening, en beheer je ze in één centrale omgeving. Dat betekent een totaalbeeld van je beschikbare resources en bedrijfseigendommen, controle op afstand, besparing van tijd en moeite voor het traceren, slim onderhoudsbeheer, foutloze facturatie en bovenal plannen volgens opdracht.

Gebruik je bedrijfsmiddelen optimaal

Al je eigendommen traceren en volgen, inzicht hebben in de actuele locatie, de verplaatsing en het gebruik van materieel en beschikbaarheid van resources. Met al deze data ben je in staat gegevens zoals die van de tachograaf, het voertuig of de temperatuur in een voertuig in te zien, uit te lezen en te delen met medewerkers en klanten. Door ‘geofencing’ in te schakelen krijgt jouw afnemer automatisch een melding wanneer de chauffeur een specifiek gebied inrijdt. Zo plan je opdrachten, onderhoud & keuringen nauwkeurig en informeer je je klanten pro-actief - alles gebaseerd op feiten met alleen de modules die voor jouw bedrijfsvoering nodig zijn.

Hardware, firmware en software in eigen beheer

Wij ontwikkelen, produceren en onderhouden onze units zelf, net als het platform waarin de data samengevoegd wordt en planningen en rapportages gemaakt worden. Hierdoor hebben we volledige controle over de stabiliteit, kwaliteit en integriteit. De combinatie van de GPS-tracking units met de firmware en software van GPS-Buddy maakt de oplossing multi-inzetbaar. Zo zijn opdrachten sneller en efficiënter in te plannen en zet je je bedrijfsmiddelen optimaal in.

Centrale beheeromgeving

    Controle over stabiliteit, kwaliteit en integriteit van units en data.

Eigen hardware, firmware en software

Laag energie gebruik trackers en operationele levensduur van enkele jaren.

Hogere bezettingsgraad van resources

Met onze moving asset oplossingen weet je precies welke bedrijfsmiddelen je tot je beschikking hebt. Opdrachten plan je snel en eenvoudig in en voert ze uit met de meest optimale route.

Geofencing; dubbel voordeel

Een slimme oplossing ter ondersteuning van diefstalpreventie of om actief te informeren dat het voertuig in de buurt van de plaats van bestemming is.

bekijk de oplossingen
afspraak maken

dura vermeer

vernieuwend & duurzaam

Voor materieel en materiaal dat op projecten van Dura Vermeer wordt ingezet beschikt het bouwbedrijf over een eigen materieeldienst. Het assortiment bestaat uit zo’n 9000 stuks uniek materieel. Een hele klus om dat goed en efficiënt voor de projecten te organiseren. De oplossingen van GPS-Buddy dragen er aan bij om één en ander in goede banen te leiden.

nieuws